Energetikai tanúsítvány ( energiatanúsítvány ) készítése Szombathelyen, és környékén! Közvetlenül a tanúsítótól!

Energetikai tanúsítvány árak (1-4 munkanap)


  • panel: 18.900 Ft
  • egyéb lakás: 20.900 Ft (80 m²-ig)
  • családi ház, vagy ikerház, vagy sorház: 24.900 Ft (120 m²-ig)

A fenti árak Szombathelyen érvényesek, Szombathely melletti települések: +100 Ft/km (Szombathelytől számítva)

Tetőteres ház: +5.000 Ft (150 m²-ig)

Tetőteres lakás: +4.000 Ft (80 m²-ig)

nagyobb lakás, vagy ház esetén egyedi áras.

garantált 1 munkanapos felár: +3.000 FtHa a megrendelésnél erre a weboldalra hivatkozik,
ekkor 2.000 Ft kedvezményt adunk ajándékba
Önnek a fenti árakból!!!Bizonyára Ön is hallott arról, hogy 2013. január 9-től egy kormányrendelet módosítás értelmében (176/2008. (VI.30.) Korm. rendelet 3§ 4-es bekezdés b, és c pontja szerint), az adásvételi szerződésben már az épületenergetikai tanúsítvány hiteles azonosító kódjának is szerepelnie kell, sőt a vevőt (vagy a bérlőt) nyilatkoztatni kell arról, hogy az azonosító kód szerinti tanúsítványt, vagy annak másolatát az eladótól, vagy a bérbeadótól átvette.


Miért érdemes minél előbb megcsináltatni ezt az okiratot?

  • Mert ha adásvételi szerződésre kerül sor, akkor kapkodva nehezebb lesz kiválasztani az Ön ingatlanához megfelelő ár-érték arányú tanúsítványkészítőt!
  • Mert ha emiatt csúszik az adásvételi szerződés megkötése pl. csak 4napot, akkor pl. egy 20 milliós értékű ingatlan esetén 5%-os banki kamattal számolva Ön 10.960 Ft-ot veszít el!
  • Expressz tanúsítás esetén (garantált 1 munkanap) plusz költségek keletkezhetnek!

Miért érdemes pont minket választani?

  • Mert ha ingatlana nem éri el legalább a „C” kategóriát, nálunk lehetősége van igény szerint az Ön ingatlanára érdeklődő ügyfélnek akár több alternatívát kínálnia jobb energetikai kategória eléréséhez! Tehát konkrét kategória eléréséhez (pl. „C”, „B”, „A”, vagy „A+”) konkrét közelítő bekerülési költséget tudunk nyújtani.
  • A fentiekben leírt bekerülési költséget az Önnek legkedvezőbb módon (minimális költség, és maximális energia megtakarítás aránya) határozzuk meg. ( 12 év kivitelezési tapasztalat)
  • Sok tanúsító nem számol az ablakon besütő nap energiájával mivel ez több munka, de mi alapárban számolunk a nap energiájával! Így könnyen lehet, hogy pont emiatt kerül át az Ön ingatlanának a kategória besorolása egy jobb kategóriába!
  • Garanciát vállalunk a tanúsítvány hitelességére!


Épületenergetikai tanúsítvány megrendelés


Az épületenergetikai tanúsítvány megrendelése 2 féle képpen történhet.
Kérem válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.


1.) Hívjon fel a +36 (20) 260-1711-es telefonszámon, és rögtön a felmérési időpontban is meg tudunk egyezni. Emellett megköszönöm, ha az alábbi ( megrendeles_alapadatok.pdf ) alapadatokra vonatkozó űrlapot kitöltve elküldené az minimalisenergia@gmail.com e-mail címre, ezzel felgyorsítva a munkát. (Az Adobe Acrobat Reader program segítségével lehet megnyitni és az űrlap mezőkbe a vonatkozó adatokat beírni, majd elmenteni.)


2.) Küldjön SMS-t a +36 (20) 260-1711-es telefonszámomra az „érdekel a tanúsítvány” szöveggel és visszahívom Önt a pontosítással kapcsolatban!


Kérdésivel forduljon bizalommal hozzám.Üdvözlettel:


Ecker Gábor
építőmérnök, épületenergetikai tanúsító
Telefon: +36 (20) 260-1711
E-mail: minimalisenergia@gmail.com